Nieuws
gossipgirl!
Einde Gossip Girl, einde 6 jaar durende modeshow

gossipgirl!‘Gossip Girl here, your one and only source in the scandalous lives of Manhattans elite’.

Zo begon op 19 september 2007 de eerste aflevering van Gossip Girl. Gossip Girl, een serie over jongvolwassenen wonend in de Upper East Side van New York, en in Brooklyn. Een serie over liefde, verraad, vriendschap, een anonieme blogger, feesten, gala’s, rijkdom, de verschillen tussen klasse zoals de Upper East Side en Brooklyn en niet in de laatste plaats, over mode. 

Iedere aflevering, iedere week en ieder seizoen weer stond de maandagavond van duizenden meiden en ook jongens in het teken van de meest populaire serie van dat moment. Het internet barstte los met meningen, vragen, twijfels, liefdesverklaringen, verdriet en alles wat verder om de personages van de serie heen ging.

Het succes van de serie werd al heel snel duidelijk nadat de serie geaccepteerd werd door de echte Upper East Siders en het succes werd alleen maar groter en groter.

Langzaamaan draaide het niet meer alleen om de verhaallijnen, maar voornamelijk om twee aspecten, namelijk om de liefde en om de relaties tussen de hoofdpersonen en over de kleding! De hoofdrolspelers werden mode-iconen en Gossip Girl werd een soort live modetijdschrift met alle trends van dat moment. Haarbanden, jurken, mannen in pak, glitter en glamour, het hoorden er allemaal bij.

Op 17 december werd de allerlaatste aflevering van Gossip Girl uitgezonden, de verhaallijnen kregen eindelijk een einde, liefdes werden beantwoord, de blogger werd onthuld en met een gerusthart werd de laatste aflevering afgesloten.

Zie hieronder een aantal van de meest spraakmakende of mooiste outfits gedurende 6 jaar Gossip Girl:

gossip girl

Gossipgirl2

Tags: