Jassen
Free-shipping-Autumn-font-b-Womens-b-font-font-b-Jacket-b-font-Round-Collar-Lattice
Het fenomeen: vrouwen en jassen

damesjas-beverVrouwen willen er ook leuk uitzien bij -15 graden Celsius. Daarom hebben ze niet maar één winterjas. Je kan toch niet een hele winter in dezelfde jas lopen? Terwijl mannen vaak aan één paar schoenen (“Ik heb al schoenen”) genoeg hebben, hebben vrouwen nooit genoeg schoenen en nooit genoeg jassen.

Er zijn zoveel verschillende soorten jassen. Je hebt parka’s, blazers, regenjassen en wintermantels. En nog veel meer! De meeste jassen hebben lange mouwen, maar je hebt ze ook met driekwart of kortere mouwen. De jassen kunnen worden gesloten met een rits, knopen of een riem. Omdat er zoveel keuze is en de winters in Nederland heel lang duren, willen de meeste vrouwen meer jassen dan één. Dan kunnen ze een beetje afwisselen. Het maakt de donkere winter een stukje leuker als je een mooie jas met een bijpassende sjaal en handschoenen aanhebt.

Jassen zijn niet alleen modeaccessoires. Ze zijn natuurlijk ook superbelangrijk, omdat ze je warm houden. Of het nu sneeuwt, regent of het hard waait, je hebt een jas nodig die je beschermt tegen elke weersomstandigheden. Vooral in de herfst en de winter is het handig als je een waterdicht exemplaar koopt. Is de jas van je dromen helaas niet waterdicht? Gelukkig zijn er ook manieren om je jas waterdicht te maken.

TC101190

Ga je een stuk wandelen met je hond of een lekkere, romantische boswandeling maken? Dan moet je altijd een jas aandoen. De jas beschermt je niet alleen tegen de eventuele kou of nattigheid, maar je kleding ook tegen viezigheid. Daarnaast kun je je zakken altijd gebruiken voor je telefoon of fotocamera, zodat je meteen van al het moois om je heen foto’s kunt maken. En een van jou in je nieuwe jas!

Tags: