Jassen
najaarstrend_2012_winterjassen
Winterjas kopen?

najaarstrend_2012_winterjassenHet winterseizoen van 2012/2013 mag dan alweer even bezig zijn, maar helaas is de zomer toch echt nog niet in zicht. Niet dat we dat op dit moment al heel erg vinden, want zo kunnen we nog even genieten van de leuke modetrends van dit moment. Straks verlangen we vanzelf weer naar teenslippers, zomerjurkjes en bikini’s, maar voor dit moment, terwijl het wit is als we naar buiten kijken, genieten we nog even extra van onze wolle truien, lange vesten en Uggs.

Waarschijnlijk heb je in aanloop naar de feestdagen zo’n beetje alle kledingwinkels van binnen en van buiten gezien en ben je dus inmiddels op de hoogte van de modetrends van dit moment. Omdat winkels zich vóór de feestdagen vooral op feestjurkjes, rokjes en mooie tops richten wordt, geven we hieronder toch ook nog even dé modetrends voor de algemene winter van 2012/2013 voor je weer.

  • De trend van dit seizoen die niemand ontgaan kan zijn, zijn natuurlijk de winterjassen. Winterjassen staan dit jaar volop in de belangstelling en mogen gezien worden. Hoe groter, hoe beter, zowel de jas als de kraag!
  • Een ander modestuk dat normaal gesproken, net als de jas, als standaard item wordt beschouwd, maar dit jaar extra in de belangstelling staat, is de broek. Niet de skinny jeans van een tijdje terug, maar broeken die gezien mogen worden. Broeken met bandplooien, designers vormen, chique als een jurk, comfortabel als een broek!
  • Kleuren zijn daarnaast nog steeds in, maar ook zwart wordt het nieuwe zwart genoemd, je kunt geen catwalk zien zonder de militaire look, het militaire groen, maar ook leer stond en staat volop in de belangstelling. Daarnaast staat zilver tegenwoordig naast goud  en zo zie je maar weer dat de mode nóóit stilstaat, altijd verandert, altijd beweegt en ook altijd weer terugkeert.

Kijk voor bijzondere modeshows eens naar de catwalkshows van Giorgio Armani