Nieuws
zalando2
Zalando het nieuwe synoniem voor schoenen?

zalando2Een outfit staat of valt met de juiste modeaccessoires. Wat we hieronder verstaan? De beste tas, de perfecte schoenen, de juiste sieraden, wel of geen armband bijvoorbeeld en noem maar op. Het komt dan ook hierdoor dat wanneer we eenmaal de juiste outfit hebben gevonden of uitgekozen, we daarna nog zeker net zolang bezig zijn met het vinden en toevoegen van de perfecte accessoires.

Vandaag hebben we het over vrouwen- damesschoenen en wij zullen niet de enige zijn die hierbij direct aan de Zalando reclames denkt.

Hoewel Zalando veel positieve punten heeft zoals dat zowel de verzend- als eventuele retourkosten gratis zijn. En voor het merk zelf natuurlijk dat heel Nederland hen kent. Dat is immers vaak het geval wanneer een reclame ‘beloond’ wordt het de Loden Leeuw. Dit is de prijs voor de meest irritante reclame van het jaar. Zalando heeft de Loden Leeuw van 2012 in ontvangst mogen nemen voor hun reclame ‘het Zalando-virus’:

Ook vorig jaar mocht Zalando de Loden Leeuw in onvangst nemen, toen voor hun Nudisten-reclame:

Eerlijk is eerlijk, de reclames zijn ook irritant, maar er zit toch ook wel humor in en wordt het echt zo sterk overdreven? Is niet iedere vrouw stieken zo blij als de meiden uit de reclames wanneer die nieuwe schoenen eindelijk bezorgd worden? We uiten het zo natuurlijk niet, maar toch…

Even terug naar de perfecte outfit. Is alles compleet, maar mis je de juiste schoenen? Neem je vriendinnen mee de stad in en zoek net zo lang totdat je de perfecte schoenen gevonden hebt en lukt dat niet? Kijk dan toch eens op bijvoorbeeld Zalando of op een van de andere webwinkels natuurlijk!