Een stralend gezicht maakt je dag direct al goed

Geplaatst op

Als je in ochtend op je werk aankomt, is het dan leuker als iemand met een stralend gezicht goedemorgen tegen je zegt, of heb je liever dat ze dit chagrijnig of nors tegen je zeggen? Precies, zo denk wij er net zo over. Andersom is natuurlijk ook waar, als je zelf niet vrolijk bent of overkomt op mensen, dan zal dat de sfeer niet verbeteren. In deze blog nemen we met je door hoe je zeker stralend je dag gaat beleven.

Cosmetische behandelingen voor een stralend uiterlijk

Je kunt het wenden of keren, er bestaan mensen die nors, boos of moe overkomen op de mensen om hen heen, maar in feite dit helemaal niet zijn. Dit komt dan meestal om dat ze rimpels hebben of wallen onder de ogen. Ook hangende oogleden kunnen een voorkomen veroorzaken dat een misleidende boodschap aan mensen geeft. Om dergelijke communicatieproblemen te verhelpen is het mogelijk om een fris en meer opgewekt gezicht te krijgen (sommigen noemen het een stralend gezicht) door een cosmetische behandeling te nemen. Zo kunnen hangende oogleden gecorrigeerd worden en voorhoofdsrimpels (die mensen boos laten lijken) weggemaakt met het sinds de jaren tachtig bekende middel Botox.

Doe dingen waar je blij van wordt

Om heel eerlijk te zijn komt er voor een positief en stralend gezicht niet alleen een behandeling bij een cosmetische kliniek kijken. Sterker nog, het belangrijkste is goed in je vel zitten en van binnenuit jezelf te verjongen en jong houden. Met het woord jong bedoelen we geestelijk jong, vitaal, veerkrachtig, niet verzuurt zou je kunnen zeggen. Ja, dat kan voor heel veel mensen een grote opgave zijn. Maar als je er naar streeft, dan zul je een heel eind kunnen komen. Hoe hou je jezelf vitaal en veerkrachtig van geest? Door te proberen van het leven te genieten. Door bij voorkeur in je vrije tijd zoveel mogelijk dingen te doen waar je blij van wordt, zoals praktische, nuttige dingen, of juist niet-nuttige, maar wel zinvolle dingen. Denk aan de tuin opruimen, een schilderij maken of gewoon lekker luieren. Rust goed uit. Eet en drink gezond. Beweeg voldoende. En staar je niet blind op perfectie, want dat bestaat immers niet. En hoe kun je nu het allerleuks bewegen? Juist, door lekker te gaan shoppen in een leuke Nederlandse stad. En wil je liever vanuit je luie stoel winkelen? Dat kan ook. Zoek eens naar een Melano armband Vivid. Dat is een superleuk en origineel sieraad. Voor jezelf, maar ook voor iemand anders die je graag een cadeau wilt doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een informatieve blogsite. Volg ons om altijd op de hoogte te zijn van modetrends.

Contactgegevens

Via info @ sylkamode .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden