Mode tips voor de man

Geplaatst op

Ook mannen worden graag ik een goed daglicht gezien en geven veel om mode. Ondanks dat het voor de man iets minder ingewikkeld is om er goed uit te zien dan de vrouw, weten ze nog niet altijd hoe je al makkelijk en goed voor de dag kunt komen. Mannen hebben namelijk wat minder keuzes te maken, maar hebben tegelijkertijd minder opties om zich te verstoppen achter make-up. Daarom bespreken we graag wat tips hoe je als man zijnde toch netjes en fris de deur uit kunt gaan.

 

De juiste look

Mannen kunnen al goed voor de dag komen door nette kleding te dragen. Zo zijn er veel opties qua broeken, denk hierbij bijvoorbeeld aan nette spijkerbroeken, pantalons of jeans met een mooi rustig patroon erin. De boven top kun je simpel houden, maar is toch vaak al wat netter als je het wat meer aankleedt dan alleen een T-shirt. Het is bijvoorbeeld altijd netjes bij een man om iets over een shirt te dragen zoals een jasje of een colbert. Vermijd in elk geval kleding met gaten en scheuren, en kom vooral niet in een joggingbroek als je netjes voor de dag wilt komen. 

Buiten je kleding is het natuurlijk belangrijk om ook aan de rest van je uiterlijk te denken. Zo speelt je haarstijl een grote rol. Zorg ervoor dat je haar altijd netjes is en dat je eventueel haargel gebruikt om je haar mooi strak en verzorgt te laten stralen. Ook als je een baard hebt is het mooi om een strakke verzorgde baard te hebben. Onderhoud de baard goed en laat het vooral niet slonzig ogen. 

 

Accessoires

Ook zijn de accessoires zeker niet weg te denken bij je nieuwe look. Tegenwoordig heb je onwijs leuke armbanden voor de man. Buiten de zilver of gouden armbanden heb je nu ook gevlochten leren armbanden die bij veel kleding zeker aan te raden zijn. Deze armbanden zijn ook goed te combineren met een mooi horloge. En wil je helemaal stijlvol voor de dag komen? Bekijk dan de opties voor een Polaroid zonnebril heren een zonnebril kan namelijk echt een finishing touch zijn voor je uiterlijk en maakt je uitstraling net even wat stoerder. Buiten dat is het ook nog eens slim om te dragen om je ogen wat bescherming te geven tegen de Uv-stralingen. Genoeg reden dus om een zonnebril te dragen.

Hopelijk kunnen deze tips jou helpen om de keuzes wat makkelijker te maken als je voor de kast staat om je aan te kleden. En kom je stralend de dag door. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een informatieve blogsite. Volg ons om altijd op de hoogte te zijn van modetrends.

Contactgegevens

Via info @ sylkamode .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden